Raikasta hedelmäkakkua kahvipöytään,mikäli haluaa valkosuklaa osuudesta  makeampaa niin suosittelen lisäämään suklaan määrää.Kakku on muutenkin toteutettu hieman "mitä kaapista löytyy" tyyliin ja sain kaikki vajaat purkit hyödynnettyä.Aikaisemmassa kahviliköörikakun pohjasta mitä jäi yli on käytetty murustettuna tämän kakun pohjaksi,tein silloin siis pellinkokoisen yhden pohjan.

1300746989_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1300747008_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

POHJA:

Kakkupohjaa murustettuna ja voita 120g.

Vuoka 24 halkaisija irtopohjavuoka.Tee reunoille leivinpaperista reunat.

MANGOMOUSSE:

½ prk rahkaa

1/4 prk tuorejuustoa(maustamaton)

1 prk Flora vispi

1 prk mangososetta(piltti)

1 dl tomusokeria

3 palaa tilsittyä mangoa(tölkistä)

pari tippaa keltaista väriä

4 liivatetta

½ dl mango-passion mehua

-Sekoita rahka,tuorejuusto,tomusokeri,mangosose ja tilsityt mangot yhteen.

-Vatkaa kerma ja yhdistä mangoseokseen

-Laita liivatteet kylmään veteen n.5 min

-Purista liivatteista vedet ja lisää ne kuumaan mangomehuun,sekoita.

-Kaada liivatemehu mousseen ja vatkaa hyvin.

-Kaada mangotäyte pohjan päälle,tasoita ja laita kylmään hyytymään.

VALKOSUKLAAMOUSSE:

1 prk Flora vispiä

½ prk rahkaa

1/4 prk tuorejuustoa(maustamaton)

½ dl tomusokeria

130g valkosuklaata

4 liivatetta

½ dl maitoa

-Sulata suklaa anna hieman jäähtyä.

-Sekoita tuorejuusto,rahka,tomusokeri yhteen.

-Lisää suklaa seokseen,vatkaa hyvin.

Vatkaa kerma ja yhdistä suklaaseokseen hyvin.

-Liota liivatteet kylmässä vedessä n.5min

-Purista vedet liivatteista ja lisää kuumaan maitoon,sekoita taas hyvin.

-Kaada liivatemaito vaahtoon,sekoita hyvin.

Kaada mousse jähmettyneen mangomoussen päälle ja laita kylmään jähmettymään.

PÄÄLLINEN:

Tee päälliskiille joko liivatteella tai hyytelösokerilla

1 prk mangososetta+1,5 dl mangomehua+4 liivatetta

(tai 2 dl nestettä+1 dl hyytelösokeria(ohje löytyy paketin kyljestä)

-Kaada hyytyneen moussen päälle ja laita kylmään uudestaan hyytymään.

-Poista vuoan reuna ja leivinpaperit kakun ympäriltä ja koristele.

Hyydykekakut on aina parempia mitä kauemmin saavat maustua jääkaapissa,tee siis mieluummin edellisenä päivänä ennen tarjoilua!